SETELAH SUAMI MATI, TENGAH MALAM ADA YANG MENGINTIP RUMAHNYA DARI LUAR TINGKAP !!. KERANA DIA TAKUT, DIA MENGAMBIL PISTOL DAN PERKARA DAHSYAT INI TELAH BERLAKU

 

 

Wanita sentiasa dianggap lemah oleh lelaki, tetapi cerita lain jika bagi perniagaan untuk menjaga bayi. Apa pun yang akan dilakukan seorang ibu untuk anaknya. Dan apabila bayi dalam bahaya, seorang ibu mampu berubah menjadi individu yang sangat keras dan berani.

Kali ini di Cerpen datang kisah tentang ketangguhan ibu untuk melindungi anaknya. Mari kita lihat bersama ya!

Sarah Mckinley adalah seorang ibu muda yang mempunyai bayi berusia 3 bulan, mereka tinggal di Oklahoma Amerika Syarikat. Pada tahun lepas Krismas suaminya yang sangat disayanginya telah mati kerana kanser yang dia alami. Sarah juga mesti terus hidup seharian demi bayi baru berusia 3 bulan.

Sarah tinggal di rumah yang agak periferal (jauh dari tengah-tengah orang ramai), dan beberapa hari selepas kematian suaminya. Terdapat seorang lelaki yang mendakwa sebagai jirannya.

Sarah merasakan ada sesuatu yang janggal dari tingkah laku orang ini, dia sering melihat dan beberapa kali cuba masuk ke rumah. Tetapi ia digagalkan oleh Sarah dengan segera mengunci pintu dan tingkap rumahnya. Naluri ibunya bertindak balas ketika dia merasakan bahawa lelaki ini mempunyai niat jahat terhadapnya.

Tetapi pada waktu malam selepas bel tahun seterusnya, peristiwa yang tidak diingini berlaku. Ketika Sarah selesai menyusukan anaknya dan bersiap-siap untuk tidur, ada bunyi keras dari pintu depannya. Dari tingkap, Sarah melihat dua orang yang cuba memecahkan pintu dan memasuki rumah.

Sarah mengenali salah seorang daripada mereka adalah lelaki yang sama yang cuba masuk ke dalam rumahnya beberapa hari lalu.

Walaupun dalam keadaan ini, Sarah tidak takut dan tidak panik. Dia kemudian bergegas ke sofa untuk memegang pintu rumahnya, kemudian memanggil 911 sambil memegang anaknya ke dalam bilik. Dan kemudian Sarah mencari Gun Gun yang disimpan di dalam rumahnya. Dia kemudian mengambil pistol dan ditujukan ke pintu utama.

Pengendali yang menerima panggilan dari Sarah cuba menenangkannya, tetapi sarah dengan tenang berkata “di tangan saya ada 2 senjata api, jika kedua orang lelaki itu berjaya masuk ke rumah saya. Sekiranya saya menembak mereka? ”

Setelah menerima jawapan dari pengendali, Sarah mengambil senapang dan mengarahkannya ke pintu dan bersedia untuk berjaga-jaga. Dan pada waktu mereka berjaya memecahkan dan membuka pintu Sarah menembak salah seorang daripada mereka hingga mati di tempat kejadian, dan membuat satu lagi penjahat melarikan diri.

20 minit selepas kejadian itu, polis tiba di rumah Sarah, dan Sarah juga menceritakan kronologi kejadian itu malam itu. Selepas polis mendengar penjelasan dari Sarah, Sarah telah memutuskan tidak bersalah. Kerana ini adalah cubaan untuk mempertahankan dirinya dan ini adalah sesuatu yang sah di Oklahoma.

Seorang lagi suspek yang berjaya melepaskan diri dalam dua hari itu dan kemudian menyerahkan kepolisi, dia mengaku bahawa mereka menganggap Sarah adalah sasaran mudah dan mudah dirompak kerana suaminya baru saja mati dan Sarah hanya bersendirian, dia masih perlu menjaga anak barunya 3 bulan. Rupa-rupanya mereka benar-benar salah!

Di bawah ini dapat melihat bagaimana Sarah kembali memberitahu kronologi pada malam itu, dan Sarah juga memberitahu saya bahawa dia telah meminta operator 911.

Sarah berkata kepada wartawan: “Jika bukan untuk anak saya, saya tidak akan melakukan sesuatu seperti ini.”

Selepas mendengar kisah ini dari Sarah, apakah pandangan sahabat pendek saya?

Nah kita mesti cinta, mengikut dan selalu berterima kasih kepada ibu kita ya. Seperti Sarah, ibu kita juga akan melindungi kita dari semua bahaya, walaupun ibu akan menjadi lelaki yang sangat berani untuk melindungi anaknya!

Sumber: Coco

Sementara itu, Dalam cerita yang berbeza, Gadis ini Mengambil Gambar Pemandangan dari Tetingkap Pesawat, Tetapi Semasa Menoleh Kembali Di Gambarnya, Dia Menjerit Untuk Melihat Makhluk-makhluk Yang Mengerikan !! Di bawah Video

Wanita ini sangat gembira apabila menaiki pesawat, kerana dia bercuti untuk melawat keluarga. Dia mula mengambil gambar pemandangan awan dari tingkap, tetapi siapa yang fikir, ketika melihat hasil gambarnya, dia malah menemui ‘makhluk pelik’ aneh.

Dia juga mula melihat tingkap, sambil melihat sayap pesawat …. Ternyata makhluk itu adalah ular sewa hebat !!

Tetapi ular itu datang ke pesawat untuk tidak menakutkan orang, ular itu seolah-olah mengalami masalah menghadapi kuasa angin di sana …

Ular itu seolah-olah hampir terbang dalam angin. Dia terus mencari jurang untuk melindungi dirinya dari angin kencang.

Selepas bergelut selama beberapa minit, ular itu akhirnya masuk ke jurang di bawah sayap …

Nasib baik, ular selamat dan selamat tiba di negara tujuan … Apabila diperiksa, ular itu cedera, akhirnya ular itu segera dibawa ke hospital haiwan terdekat.

 

 

FB Comments

Fb Comments