Status Jelik Wanita Perampas Menjadi Viral Di Media Sosial! Apelah Nak Jadi Wanita Sekarang Ni!…

 

Lebih mengejutkan lagi apabila dia juga memaki hamun isteri malang itu dengan perkataan “mandul” dan membuat rancangan menyakiti hati isteri kekasihnya itu secara berlahan lahan.

Runtuhnya sebuah rumah tangga kerana orang ketiga, perkara inilah mimpi ngeri bagi setiap wanita yang sudah bergelar isteri. Nasib malang inilah yang menimpa seorang isteri dimana rumah tangganya yang dibina hancur sekelip mata oleh kehadiran orang ketiga.

Loading…

Tidak hanya itu malah orang ketiga tersebut turut merasa bangga dan menjadi perhatian ramai baru baru ini. Apabila wanita perampas itu turut memuat naik satu status di akaun facebook miliknya tentang ketidak puas hatinya kepada isteri kekasihnya yang tidak mahu melepaskan suaminya.

Lebih mengejutkan lagi apabila dia juga memaki hamun isteri malang itu dengan perkataan “mandul” dan membuat rancangan menyakiti hati isteri kekasihnya itu secara berlahan lahan.

Berikut adalah merupakan status yang dimuat naik wanita perampas itu di laman Facebooknya :
share

LEBIH ARTIKEL TRENDING…

LELAKI cuba membunuh diri dengan mengelar tangannya menggunakan pisau cukur di tepi pantai Tanjung Aru, Kota Kinabalu, 8 pagi hari ini.

Loading…

Lelaki berusia 20-an itu bertindak demikian kerana kecewa selepas mengetahui teman wanitanya mempunyai hubungan dengan lelaki lain.

Difahamkan, sebelum kejadian, lelaki itu dikatakan menghubungi kekasihnya namun gagal dan mendapati wanita itu bersama lelaki lain.

Dia kemudian pergi ke tepi pantai dan minum minuman keras sebelum dipercayai mengelar tangan kirinya menggunakan pisau cukur.

Sepasukan polis yang sedang membuat rondaan di kawasan itu melihat kejadian dan kemudian memujuk lelaki terbabit.

Selepas hampir 10 minit, dia kemudian memberhentikan perbuatannya lalu anggota polis bersama kakitangan paramedik Hospital Queen Elizabeth (HQE), Kota Kinabalu, membuat rawatan awal sebelum membawanya ke HQE.

Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu Asisten Komisioner M Chandra ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu dan siasatan lanjut masih dijalankan.

“Mangsa kini masih menerima rawatan di HQE dan siasatan masih dijalankan,” katanya.

Loading…

FB Comments

Fb Comments